keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Haku päällä

Kävimme pitkästä aikaa tontilla ja olipa naapurin puolella tapahtunut paljon! Heidän tonttinsa oli raivattu ja sekä talon, että autotallin pohjat valettu. Meidänkin tontti näytti jotenkin ihan erilaiselta, kun vieressä oli maasto muuttunut. Tämä siis ihan hyvällä tavalla. Oli jotenkin paljon helpompi hahmottaa miltä siinä meidän tontilla tulee joskus näyttämään. Ollaan me kyllä saatu aivan ihana paikka kodille! <3

Naapurissa tuntui kuitenkin hommat nyt seisovan. Ilmeisesti odottivat pohjan kuivumista. Jo heidän vuokseen toivotaan, että tämä sade loppuisi pian! Tätä säätä katsellessa täytyy vain olla tyytyväinen, että päädyimme jättämään myös pohjan teon kevääseen. Ei muuta kuin kaikki toivotaan aikaisin alkavaa kuivaa kevättä.

Mies laittoi tänään myös tarjouspyyntöjä vastaaville mestareille. Ensisijaisena hakukriteerinä oli sopiva sijainti rakennuspaikkaan nähden. Ehdokkaita Mies etsi RHL:n sivuilta löytyvällä asiantuntija haulla. Vastaava mestari taitaa tulla olemaan ainut ammattimies, joka tulee meille ilman jonkun tutun suosittelua. Toivottavasti tätä kautta löydämme meille asiallisen kaverin hommiin. Suositteluja Keski-Uudenmaan alueen vastaavista mestareista otamme myös omaa kokemusta omaavilta kanssa rakentajilta vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti