perjantai 19. lokakuuta 2012

Lähellä

Pyrimme käyttämään mahdolllisimman vähän käsiteltyjä tuotteita keittiössämme välillä paremmalla ja välillä sitten hieman huonommalla menestyksellä. Tämän periaatteen vuoksi meille suositeltiin visiittiä Heinolassa sijaitsevalle Heilan lähiruokatorille.

Viime sunnuntaina saimme sitten vihdoin ja viimein aikaiseksi käytyä tarkastuskäynnillä paikassa. Sanomattakin selvää: ihastuimme Heilaan oikein kunnolla ja ostoskoriin päätyikin kasa erilaisia jauhoja, leseitä jne. Lähtipä mukaan purkillinen tilamaitoakin. Tämä viimeinen ostos päätyi pellille yhdessä lettujauhojen kanssa ja lopputuloksen nautimme pannarin muodossa itse tehdyn mansikkahillon kera, NAM! Jo taikinan koostumuksesta näki, että hieman eri asteella mennään kuin kaupan jauhojen ja maidon kanssa, eikä hintakaan ollut mielestämme mikään älytön.

Heilassa oli myös paljon käsitöitä myynnissä. Nainen ihastui etenkin näihin kyltteihin:

(Kuva: Aunen verstas)
 
Suosikiksi nousi "Huvimajan Happy Hour", joka sopisi vaikka tereassille grillijuhlien rekvisiitaksi. Hintaa näillä oli 18 euroa/kpl. Ihan kivan oloinen kate. Kädentaitoinen pääsee varmasti halvemmalla.
 
Niin ja ei pidä unohtaa Heilan viinitilaa. Sieltä pitänee seuraavalla kerralla napata joku pullo maisteltavaksi mukaan. Kippis!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti