tiistai 16. lokakuuta 2012

Hulluttelua

Hulluista päivistä on selvitty kunnialla. Mukaan lähti vain suunnitteltuja hankintoja. Tai no ainakin melkein.

Seuraavat ihanuudet lähtivät mukaan:
  • 6kpl kartion syvä valkoinen 21 cm lautanen
  • Marimekon lumimarja servetit valkoinen/harmaa 50kpl/pkt
  • Marimekon punaiset servetit jouluksi 50kpl/pkt
  • Miehelle valkoinen Tommy Hilfigerin neule
  • paketti mansikka suukkoja.

Sitten niihin ei suunniteltuihin hankintoihin. Tällaisia lähti mukaan kaksi pakettia:

(Kuva: Pentik)
 
Meillä on Iittakan Hot&Cool laseja, joihin ei aiemmin vielä kotoa ole löytynyt sopivan pituisia lusikoita. Nämä Pentikin Saaga lusikat on kuin tehty näihin laseihin! Glögi kulutuksemme on talviaikaan sen verran kiitettävää luokkaa, että näitä lusikoita voi pitää järkihankintana. Ja ei pidä unohtaa, että Nainen hankki ne melkein puoleen hintaan. Perusteluja, perusteluja.
 
Nainen joutui käymään todella vakavaa keskustelua itsensä kanssa Villeroy&Bochin osastolla. Erityisesti piti muistuttaa itseään miksi emme tarvitse neljänsiä viinilaseja, siitäkin huolimatta, että ne lasit ovat aivan taivaallisen upeat ja niistä voisi juoda vaikka puolikkaan punaviinipullon kerralla. Toisen sisäisen taistelun sai aikaan tämä Flow-sarjan kulho:
(Kuva: Villeroy&Boch)
 
Tuohon olisi aivan ihana tehdä erilaisia salaatteja! Tai tarjota lämmintä keittoa! Ainut miinuspuoli kulhossa on se, että kokonsa puolesta kulho veisi kokonaisen hyllyn, jollaista ylimääräistä tämän hetkisestä asunnostamme ei vain löydy.
 
Nainen pysyi tiukkana ja sekä lasit, että kulho jäivä Stockalle odottamaan ostajaansa. Nyt ilmeisesti pitäisi olla ylpeä itsestään, mutta kun edelleen tahtoo tuon kulhon!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti