keskiviikko 3. lokakuuta 2012

iik!



Iittalan myymälöissä ja verkkokaupassa on menossa iik! -päivät. Myynnissä on rajoitettu erä alennettuja tuotteita ja valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Nainen eksyi tänään shoppailemaan verkkokauppaan ja tulihan niitä löytöjä tehtyä.

Meillä on entuudestaan kartion 21cl laseja hyvin perinteisissä väreissä eli tummansinisenä ja vihreänä. Näitä on kiva yhdistellä arabian valkoisen 24h sarjan ja Essence viinilasien kanssa näin saaden väriä kattaukseen. Nykyiset juomalasimme kuitenkin dominoivat aika vahvasti kattauksen värimaailmaa ja tämän vuoksi naisella on ollut jo tovi tarvetta hankkia vanhojen lasien rinnalle pelkistetyt, ajattomat juomalasit. Iik! päiviltä löytyi samaisia kartion 21cl laseja kirkkaana hintaan  kuusi euroa 2kpl ja näitä lähtikin useampi pari matkaan.

Ystävä pariskuntamme viettää talvihäitä joulukuussa ja löytyipä tarjousvalikoimasta myös toiveita heidän häälahjalistaltaan, joten nyt myös se osio on hoidettu hyvissä ajoin kuntoon. Niin ei meidän tapaista! Perinteisesti tämän tyyppiset asiat jätetään aina viimeiseen päivään. Ilmeisesti poikkeus vahvistaa säännön.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti