tiistai 9. lokakuuta 2012

Keltaista kuumetta

Huomenna se sitten alkaa, nimitttäin Stockan hullut päivät. Muutama sivu onkin jo valmiiksi käännettynä keltaisesta kuvastosta ja tarkoituksena on suunnata heti aamusta hakemaan tärkeimmät eli Miehelle neule ja suukkoja töihin. Jokunen uuteen kotiin sopiva hankinta on myös harkinnassa, vaikka tarkoituksena ei olekaan aivan hulluksi heittäytyä. Katsotaan miten käy.

Alla muutamia potentiaalisia hankintoja.

 
Iittalan tuikkuja väreinä harmaa ja hiekka. Näyttävät tosi kivoilta noiden kirkkaiden/matta tuikkujen kanssa tuossa kuvassa. Värittömiä meiltä löytyykin jo useampi kappale.
 
 
 
Teema astioita valkoisena. Tarve on erityisesti kahviastiastolle. Toivottavasti valikoimasta löytyy myös reilumman kokoista kahvi/teekuppimallia 0,4dl.
 
Nuo paratiisiastiat ovat muuten aivan rakkautta!! Nainen on näiden osalta aloittanut jo hankintasuunnitelman, josta ehkä lisää sitten kun talo on pystyssä. Tovi siis taitaa vielä tähän mennä.
 


 
Marimekon servettejä. Sävyinä musta, valkea ja harmaa. Etenkin noita lumimarjakuosilla olevia on saatava mukaan! Tuo kuosi on muutenkin harkinnassa uuden kodin tekstiileihin, vaikka emme erityisesti mitään Marimekkofaneja olekaan.
 
 
Huomenna sitten nähdään mitä oikeasti lähti matkaan mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti